Grafikus térképek

Grafikus térképállományaink

Kedves Térképvásárló, Felhasználó! Amennyiben grafikus térképek iránt érdeklődik és már van konkrét kérése, keressen fel bennünket, szívesen segítünk! Amennyiben még nincs határozott elképzelése, tekintse meg grafikus térképtermékeinket, melyekről rövid leírást olvashat az alábbiakban:

Magyarország

Magyarország összes (kb. 3150) településének 1:10.000-es léptékű, belterületi, utcaszintű grafikus térképe és a hozzájuk tartozó utcanévjegyzék

Síkrajzi tartalom: név megírások (utcanév, tájegység, stb.), fontosabb közintézmények, látnivalók piktogrammjai, víznevek, vasutak, főútvonalak, helyi főutak, utcák, kis utcák, vízfelületek, ipari területek, beépített területek, kiemelt épületek, parkok, temetők, erdők, nádasok, kertek, rétek, legelők, szántók stb.
Minta megtekintése »

Budapest térképe (belterületi, utcaszintű grafikus térkép) 1:10.000-es méretarányban és a hozzá tartozó utcanévjegyzék

Síkrajzi tartalom: közigazgatási határ, vasútvonalak, repülőtér, autópályák, közutak, utcanevek és kerületszámok megírásai, vízrajz, zöld területek, valamint a házszámok.
Minta megtekintése »

Magyarország település szintű autóstérképe 1:500.000-es méretarányban domborzattal

Tartalom: az országhatár, megyehatárok, domborzat ábrázolás és megírásai, folyók, tavak és ezek nevei, autópályák, főútvonalak, egyéb utak, mellékutak, közutak számozása, km távolság megírások, települések ábrázolása poligonnal, illetve jellel és ezek megírásai.
Minta megtekintése »

Magyarország település szintű közigazgatási térképe járási információkkal, 1:500.000-es méretarányban (megyék, járások és települések)

Tartalom: az országhatár, megyék határai és megírásai, a járások határai és nevei, települések külterületi határai, a települések ábrázolása kontúrral, illetve jellel és neveik, folyók, tavak és név megírásaik, autópályák, főútvonalak, egyéb utak, közutak számozása.
Minta megtekintése »

Magyarország domborzati áttekintő térképe

Tartalom: domborzat, főbb vizek és megírásai, autópályák, főbb utak, városok jelölése és megírásai, országhatár, megyehatár.
Minta megtekintése »

Magyarország közigazgatási áttekintő térképe

Tartalom: főbb vizek és megírásai, autópályák, főbb utak és számozásai, vasutak, városok jelölése és megírásai, országhatár, megyehatár és megyeszékhelyek jelölése.
Minta megtekintése »

Budapest áttekintő térképe

Tartalom: főbb vizek és megírásai, autópályák és azok számozásai, főbb utak, áthajtási utak és azok számozásai, vasúti és HÉV-vonalak és megállóhelyeik, kerületek és városrészek jelölése és azok megírásai, környező települések jelölése és megírásai.
Minta megtekintése »

Szlovákia

térképeSzlovákia térképe 1:200.000-es méretarányban

Tartalom: az országhatár megírásaikkal, erdők, a települések ábrázolása poligonnal illetve neveik, folyók, tavak és név megírásaik, tájnevek, autópályák, főútvonalak, egyéb utak, közutak számozása, utak meredeksége százalékban.
Minta megtekintése »

Szlovákiai várostérképek 1:10.000-es méretarányban (összes szlovák város – 138 db.)

Síkrajzi tartalom: név megírások (utcanév, tájegység, stb.), házszámok, fontosabb közintézmények, látnivalók piktogrammjai, víznevek, vasutak, főútvonalak, helyi főutak, utcák, kis utcák, vízfelületek, ipari területek, beépített területek, kiemelt épületek, parkok, temetők, erdők, kertek, szántók, stb.
Minta megtekintése »