Térképhiba-bejelentés

Térképhiba-bejelentés

A térkép a természet, illetve a terepi állapot bizonyos szabályok szerinti leképezése, ezért ahhoz, hogy a térkép funkciói, használati értékei ne csökkenjenek, elengedhetetlen, hogy a mai felgyorsult világban lezajló változások követésre kerüljenek térképünkön is.

Napjainkban a leggyakoribb térképi változások, az új lakóparkok létrejötte, körforgalmak kialakítása, új utcák nyitása, egyes utcaszakaszok megszűnése, utcák átszámozása, esetleg átnevezése. A tudomásunkra jutott változásokkal folyamatosan egészítjük ki térképeinket, ami folyamatos és igen nagy munkát jelent. Előfordulhat, hogy egyes változások még nem történtek átvezetésre térképeinken, de az is, hogy az információ még nem jutott el hozzánk.

Ebben szeretnénk az ön segítségét is kérni! Ha térképeinket böngészve olyan változást észlel, melyet még nem tüntettünk fel térképeinken, kérjük jelezze nekünk az telefonon, vagy írja meg nekünk az Online hibabejelentő segítségével és mi igyekszünk feldolgozni azokat a lehető leghamarabb. A térképhibák bejelentésének módjáról itt olvashat bővebb ismertetőt. Köszönjük szíves segítségét, illetve fáradozását!

Az alábbi űrlap segítségével tájékoztathat minket a felfedezett hibáról. Értelemszerűen töltse ki az egyes mezőket; az üzenetben írja meg a megtalált hiba pontos helyét és jellegét. Az üzenethez képfájlt is csatolhat: jpeg, gif és png formátumú képeket tudunk fogadni, maximum 1 Megabájt méretben. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező! Az Ellenőrző kód a spam elleni védekezésre szolgál: gépelje be a mezőbe pontosan ugyanazt a karaktersorozatot (ötjegyű, véletlenszerű kód), amely a mező mellett látható.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Hiba pontos leírása

Fájlfeltöltés

captcha
Írja ide amit a képen lát!