Eredményekben gazdag, Békés, Boldog Új Évet Kíván a TÉRKÉP Kft. ! | A HISZI – TÉRKÉP honlapja

Eredményekben gazdag, Békés, Boldog Új Évet Kíván a TÉRKÉP Kft. !

Írta: / 2020. január 03. péntek / Kategória: Egyéb kategória / -

Eredményekben gazdag, Békés, Boldog Új Évet Kíván a TÉRKÉP Kft. !

Minden kedves partnerünknek eredményekben gazdag, békés, boldog új évet kívánunk. 2020-ban is állunk rendelkezésükre és várjuk a térképes, térinformatikai, és grafikai szerkesztési jellegű megkereséseket.

Így az új év elején végigtekintve a 2019-es éven az alábbiakban, kedvcsinálóul bemutatunk néhény térképet a tavalyi évben készített térképeink közül:

A vasi Hegyhát-Rábamente Egyesület területének információs térképe. A térkép megjeleníti a térség látnivalóit, nevezetességeit, továbbá az Eurovelo 14 kerékpárútvonalat, az ajánlott kerékpártúrákat és a működő szőlőhegyeket is.
A vasi Hegyhát-Rábamente Egyesület területének információs térképe. A térkép megjeleníti a térség látnivalóit, nevezetességeit, továbbá az Eurovelo 14 kerékpárútvonalat, az ajánlott kerékpártúrákat és a működő szőlőhegyeket is.

• Egyik nagyobb projetkünk keretében elkészítettük a gyorshajtás detektálás alap adatbázisát, amely során az országos út-, és utcahálózati gráfunkhoz hozzárendeltük a megengedett legnagyobb sebességhatárok értékeit. • Aktualizáltuk az országos közúthálózatot érintő súlykorlátozások adatbázisát.

• Egyik nagyobb projetkünk keretében elkészítettük a gyorshajtás detektálás alap adatbázisát, amely során az országos út-, és utcahálózati gráfunkhoz hozzárendeltük a megengedett legnagyobb sebességhatárok értékeit.

• Aktualizáltuk az országos közúthálózatot érintő súlykorlátozások adatbázisát, amelyet számos partnerünk használ fel logisztikai célú feladatainak megoldásához.

Elkészítettük a Pilisborosjenő község teljes közigazgatási területét ábrázoló,  utcaszintű  térképét, a településen kihelyezett egyedi nyomtatású, kültéri információs térképek alaptérképeként.
A megszerkesztett térképen fotókkal illusztrálva megjelennek a látnivalók, nevezetességek, továbbá az ide látogató turisták  tájékozódását segítve, elhelyeztük település utcalistáját is.
Elkészítettük a Pilisborosjenő község teljes közigazgatási területét ábrázoló, utcaszintű térképét, a településen kihelyezett egyedi nyomtatású, kültéri információs térképek alaptérképeként. A megszerkesztett térképen fotókkal illusztrálva megjelennek a látnivalók, nevezetességek, továbbá az ide látogató turisták tájékozódását segítve, elhelyeztük település utcalistáját is.

Egy kedves helyi partnerünk megkeresésnek eleget téve elkészítettük Gyula város mintegy 10 db. ajánlott futóútvonalának térképét. Ezek részben Gyula környékén, illetve másrészt a városon belül ajánlanak futóútvonalakat az aktív kikapcsolódásra vágyóknak.

Egy kedves helyi partnerünk megkeresésnek eleget téve elkészítettük Gyula város mintegy 10 db. ajánlott futóútvonalának térképét.
Ezek részben a városon belül, illetve másrészt Gyula környékén ajánlanak futóútvonalakat az aktív kikapcsolódásra vágyóknak.
Paks belterületi, utcaszintű térképét aktualizáluk és terjesztettük ki a város teljes közigazgatási területét ábrázoló, utcaszintű térképé.
Paks belterületi, utcaszintű térképét aktualizáluk és terjesztettük ki a város teljes közigazgatási területét ábrázoló, utcaszintű térképé.
A Paks utcaszintű térképéhez kapcsolódó projekt kapcsán készítettük el a Paks környékét ábrázoló, egyedi szerkesztésű digitális térképet.  Ezt a térképet a grafikus felhasználású, 1:500.000-es léptéknek megfelelő felbontású, település szintű, közigazgatási tematikájú Magyarország járástérképünk metszeteként szerkesztettük meg.
A Paks utcaszintű térképéhez kapcsolódó projekt kapcsán készítettük el a Paks környékét ábrázoló, egyedi szerkesztésű digitális térképet. Ezt a térképet a grafikus felhasználású, 1:500.000-es léptéknek megfelelő felbontású, település szintű, közigazgatási tematikájú Magyarország járástérképünk metszeteként szerkesztettük meg.

Vésztő város megrendelésére készítettük el a település, egyedi szerkesztésű, belterületi, utcaszintű  információs térképét. A térképen a látnivalók és a nevezetességek mellet a település legfontodsabb információt is megjelenítettük.
Vésztő város megrendelésére készítettük el a település, egyedi szerkesztésű, belterületi, utcaszintű információs térképét. A térképen a látnivalók és a nevezetességek mellet a település legfontodsabb információt is megjelenítettük.
About the author

Nem lehet hozzászólni