Elkészült, és megvásárolható az országos közúti korlátozások adatbázisa | A HISZI – TÉRKÉP honlapja

Elkészült, és megvásárolható az országos közúti korlátozások adatbázisa

Írta: / 2011. október 10. hétfő / Kategória: Egyéb kategória / -

Elkészült, és megvásárolható az országos közúti korlátozások adatbázisa

Örömmel értesítjük kedves partnereinket, leendő partnereinket, illetve minden érdeklődőt, hogy a TÉRKÉP Kft. saját innovációjában elkészítette a Magyarországon egyedülálló, hiánypótló és sokak által régen várt, az országos közúti korlátozásokat tartalmazó adatbázisát! Ezen közúti korlátozási adatbázist a hivatalos, állami alapadatok adatok alapján állítottuk össze és az országos közúthálózatot érintő korlátozásokat, információkat tartalmazza, az alábbi kategóriák szerinti csoportosításban:

• kilométerjelek adatbázisa,
• sebességkorlátozási információk,
• súlykorlátozások,
• magasságkorlátozási adatok,
• szélességkorlátozások és a
• közúti hidak adatbázisa.

Felhasználásra ajánljuk a közúti korlátozások adatbázisát azok számára, akik logisztikával, útvonaltervezéssel, fuvar- és járatszervezéssel, speciális szállítmányok szervezésével-, kíséretével, közúti szállítmányozással, járműkövetéssel, stb. foglalkoznak.

Az adatbázis információi illesztésre kerültek a TÉRKÉP Kft. térképi- és térinformatikai adatbázisához.

Partnereink akik korábban már megvásárolták és megelégedéssel használják a magyarországi 1:10 000-es léptéknek megfelelő felbontású, belterületi, utcaszintű térképi- és térinformatikai adatbázisunkat, azt könnyedén ki tudják egészíteni az új fejlesztésű közlekedési adatbázissal, vagy annak egyes rész-adatbázisaival.

Leendő partnereink számára, akik eddig még nem szerezték be, illetve egyenlőre nem tervezik az 1:10 000-es magyarországi térképi- és térinformatikai adatbázis-rendszerünk beszerzését, ettől függetlenül, önállóan is felhasználható a teljes közúti korlátozási adatbázis, vagy rész-adatbázisai.

A közúti korlátozási adatbázis megvásárolható a TÉRKÉP Kft-től.

Az adatbázishoz féléves-, illetve éves szintű frissítést biztosítunk, illetve vásárlóink részére az adatbázis felhasználásához ingyenes technológiai támogatást nyújtunk!

Jelentős árkedvezményt biztosítunk a közúti korlátozási adatbázisunk felhasználói jogdíjából, azon visszatérő partnereink részére, akik korábban már a térképi- és/vagy térinformatikai adatbázisaink valamelyikét megvásárolták.

Kérjen árajánlatot!

Minden kedves érdeklődőnk számára, a megoldandó műszaki feladathoz igazított, a lehető legkedvezőbb árakat tartalmazó, egyedi árajánlatot készítünk!

A sikeres együttműködés reményében várjuk szíves érdeklődését, megrendelését, illetve a témában esetlegesen felmerülő kérdésivel forduljon hozzánk bizalommal, elérhetőségeink valamelyikén:

TÉRKÉP Kft.
WEB: www.hiszi-map.hu
E-mail: terinformatika@hiszi-map.hu
hiszi-map@hiszi-map.hu
Telefon: +36.66.463323, +36.66.561540

Nem lehet hozzászólni