Gyula nevezetességei, kültéri információs táblán … | A HISZI – TÉRKÉP honlapja

Gyula nevezetességei, kültéri információs táblán …

Írta: / 2011. december 22. csütörtök / Kategória: Egyéb kategória / -

Elkészítettük Gyula város nevezetességeit, illetve a tábla másik oldalán Gyula és környékének térképét tartalmazó, térképes, kültéri információs táblánkat, amely a Gyulai Tourinform Iroda elé került kihelyezésre.

Elkészítettük a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. megrendelésére a Gyula város nevezetességeit, illetve a tábla másik oldalán Gyula és környékének térképét tartalmazó, térképes, kültéri információs táblánkat, amely a Gyulai Tourinform Iroda előtt került kihelyezésre.

A tábla elülső oldalán, Gyula utcaszintű térképén, képekkel illusztrálva, városunk nevezetességei, és azok elhelyezkedése került feltüntetésre, hogy az ide látogató vendégek tájékozódását elősegítse, könnyebben megtalálhassák és megismerhessék nevezetességeinket és azon helyszíneket, ahol kellemesen tölthetik el szabadidejüket.

Erre a szövegre, illetve a fenti képre kattintva megtekinthető a térképes kültéri tábla, Gyula nevezetességeit ábrázoló oldalának online változata.

Elkészítettük Gyula város nevezetességeit, illetve a tábla másik oldalán Gyula és környékének térképét tartalmazó, térképes, kültéri információs táblánkat, amely a Gyulai Tourinform Iroda elé került kihelyezésre. A képre kattintva megtekintheti a tábla online változatát.

A tábla hátoldalán pedig Gyula és környékének térképe látható, amely a környékünk nevezetességeinek megismeréséhez, valamint Gyula környéki kirándulások, és kerékpártúrák tételéhez nyújt támogatást.

A szövegre, vagy a szöveg melletti képre kattintva megtekinthető a kültéri tábla, Gyula környékének térképét tartalmazó oldalának online változata.

Nem lehet hozzászólni