Elkészítettük a Börzsöny-hegység turisztikai információs térképét … | A HISZI – TÉRKÉP honlapja

Elkészítettük a Börzsöny-hegység turisztikai információs térképét …

Írta: / 2012. december 20. csütörtök / Kategória: Egyéb kategória / -

A Börzsöny-hegység 1:40 000-es léptékű turisztikai információs térképének első borítója.

A Börzsöny-hegység 1:40 000-es léptékű turisztikai információs térképének hátsó borítója.

A TÉRKÉP Kft. elkészítette az Ipoly Erdő Zrt. megrendelésére a Börzsöny hegység 1:40 000-es léptékű turisztikai információs térképét.

A kiadvány áttekinthető, szellős szerkesztésével, világos, meleg színeivel, sok fotóval kíván kedvet teremteni egy börzsönyi túrához azok számára akik eddig még nem jártak ott, illetve kívánja visszacsalogatni azokat akik már kirándultak itt.

A Börzsöny turisztikai információs térképének elülső oldala. A képre kattintva megtekintheti a térkép online változatát.

A kiadvány teljes mérete 100 cm x 80 cm, hajtott mérete pegig 20 cm x 12.5 cm, előoldalának meghatározó tartalmát az 1:40 000-es léptékű turisztikai térkép képezi, amely mellett a térkép ezen oldala információt nyújt a kirándulóknak a Börzsöny túristaútjairól, látnivalóiról, legfontosabb túracélpontjairól, de az itt olvasható információk alapján könnyen megtalálhatják az általuk kiválasztott vendéglátó- és szálláshelyeket is.

Erre a szövegre, illetve a képre kattintva megtekinthető a Börzsöny turisztikai információs térképe első oldalának online változata.


A Börzsöny turisztikai információs térképének hátoldala. A képre kattintva megtekintheti a térkép online változatát.

A térkép hátoldalának arculatát főként az 1:10 000-es léptékű ortofototérképek határozzák meg. Ezen oldal információi alapján a túrázók röviden áttekinthetik a Börzsöny-hegység földtani és földtörténeti ismereteit, éghajlati és vízrajzi információit, de képet kaphatnak az itt fellelhető legjellemzőbb erdő- és növénytársulásokról is, valamint mindenki számára – emlékeztetőül – összefoglalja az erdei viselkedés legfontosabb szabályait is.

A szövegre, vagy a szöveg melletti képre kattintva a Börzsöny turisztikai információs térképe hátoldalának online változata.

Nem lehet hozzászólni