OKOSTELEFONOS PROGRAMAJÁNLÓ ÉS IDEGENVEZETŐ ALKALMAZÁS GYULA VÁROSÁRÓL | A HISZI – TÉRKÉP honlapja

OKOSTELEFONOS PROGRAMAJÁNLÓ ÉS IDEGENVEZETŐ ALKALMAZÁS GYULA VÁROSÁRÓL

Írta: / 2014. július 23. szerda / Kategória: Egyéb kategória / -

A TÉRKÉP Kft. – együttműködésben az MTA-SZTAKI-val – a Várszínházi szezon nyitányával egy időben – elindította a GUIDE@HAND okostelefonos applikációt Gyula városáról.

A TÉRKÉP Kft. - együttműködésben az MTA-SZTAKI-val - a Várszínházi szezon nyitányával egy időben elindította a GUIDE@HAND okostelefonos applikációt Gyula városáról.

Az alkalmazás indító képe és néhány jellemző képernyője

A Guide@Hand Gyula, az okostelefonon és tableten is futó többnyelvű idegenvezető alkalmazás, gyakorlatilag egy folyamatosan fejlődő, újabb információkkal bővülő, zsebben elférő digitális útitárs, amely Gyula város nevezetességein vezeti végig az érdeklődőket, és kalauzolja őket a helyi programok megtekintésében.

A sajtó és ezáltal a széles publikum számára a hétfőn (2014 július 21-én) tartott sajtótájékoztatón került ismertetésre az applikáció.

A sajtó és ezáltal a széles publikum számára a hétfőn (2014 július 21-én) tartott sajtótájékoztatón került ismertetésre az applikáció. A sajtótájékoztató résztvevői. (Balról: dr. Szkaliczki Tibor és Márkus Zsolt, Göndöcs Péter, dr. Görgényi Ernő, Komoróczki Aliz, Dézsi János) - Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő.

A sajtótájékoztató résztvevői. (Balról: dr. Szkaliczki Tibor és Márkus Zsolt, Göndöcs Péter, dr. Görgényi Ernő, Komoróczki Aliz, Dézsi János) – Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő.

 

Gyula applikáció kétféle térképet használ: off-line üzemmódban a HISZI-TÉRKÉP Gyula városáról forgalomban lévő ún. „szép térkép”-ét, on-line üzemmódban pedig a Google Maps-ot. De mivel a Google Maps eredeti térképi alapjai a HISZI-MAP térképeiből származnak, ezért tulajdonképpen off-line és on-line üzemmódban is a térképi alapok a HISZI térképekhez kötődnek. A képre kattintva megtekintheti az online térképet.

A GUIDE@HAND Gyula applikáció kétféle térképet használ:
off-line üzemmódban a HISZI-TÉRKÉP Gyula városáról forgalomban lévő ún. „szép térkép”-ét, on-line üzemmódban pedig a Google Maps-ot. De mivel a Google Maps eredeti térképi alapjai a HISZI-MAP térképeiből származnak, ezért tulajdonképpen off-line és on-line üzemmódban is a térképi alapok a HISZI térképekhez kötődnek.

 

Az alkalmazás az online érdeklődők számára letölthető erre a bannerre történő klikkeléssel. Ez a banner elhelyezésre került a város legfontosabb intézményeinek honlapjain is, így ezen oldalakról szintén elérhető az applikáció.

Az alkalmazás az online érdeklődők számára letölthető az itt található bannerre történő klikkeléssel. Ez a banner elhelyezésre került a város legfontosabb intézményeinek honlapjain is, így ezen oldalakról szintén elérhető az applikáció.

(www.gyula.hu, www.visitgyula.com, www.gyulaivarszinhaz.hu, www.muvhazgyula.hu, www.mjvk.hu, www.gyulaimuzeumok.hu, www.gyulaivarmuzeum.hu)

A Gyulára érkező vendégek, turisták számára pedig a város több mint száz – folyamatosan gyarapodó – frekventált pontján, intézmények-, üzletek-, stb. bejáratán, kirakataiban ragasztottuk ki az itt látható matricát. A matricán elhelyezett QR kód segítségével bárki számára ingyenesen elérhető, letölthető az alkalmazás.

A Gyulára érkező vendégek, turisták számára pedig a város több mint száz - folyamatosan gyarapodó – frekventált pontján, intézmények-, üzletek-, stb. bejáratán, kirakataiban ragasztottuk ki az itt látható matricát. A matricán elhelyezett QR kód segítségével bárki számára ingyenesen elérhető, letölthető az alkalmazás.

Az alább látható, az applikáció indító képére kattintva pedig az alkalmazás működését ismertető video demo tekinthető meg.

AErre a képre, vagyis az applikáció indító képére kattintva pedig az alkalmazás működését ismertető video demo tekinthető meg.

Nem lehet hozzászólni