Megjelent Gyula és környéke útikalauz harmadik, jelentősen bővített kiadása | A HISZI – TÉRKÉP honlapja

Megjelent Gyula és környéke útikalauz harmadik, jelentősen bővített kiadása

Írta: / 2018. november 07. szerda / Kategória: Egyéb kategória / -

A TÉRKÉP Kft. gondozásában megjelent a Gyula és környéke útikalauz harmadik, jelentősen bővített kiadása.

Az útikalauz 2004-es első kiadását követően 2009-ben jelent meg újra. Az útikalauz alapvető tematikája nem változott a korábbiakhoz képest, ezúttal is séták köré szervezi a turisztikai információkat.

A most 3000 példányban megjelent harmadik, magyar nyelvű kiadás fontos újdonsága, hogy az olvasó elé tárja, a vár körüli legújabb régészeti kutatások eredményeit és kiegészült a város szecessziós épületeit bemutató anyaggal is.

Az előző két kiadásban a Gyula város környékén lévő települések közül Sarkad, Doboz, Szabadkígyós, Kétegyháza, Lőkösháza, Elek jelentek meg néhány oldalas településismertetővel, fotókkal és a Hiszi-Map utcaszintű térképeivel. A most megjelent kötet az eddigieken túlmenően tartalmazza Újkígyós város legfontosabb turisztikai információit is.

Több kiváló gyulai fotós munkájából építkezve, a korábbiakhoz képest sokkal több fotó teszi szemléletesebbé, élvezetesebbé az olvasó számára az útikalauzt.

A Mogyoróssy János Városi Könyvtár Simonyi-olvasótermében tartott útikalauz bemutató résztvevői számára a TÉRKÉP Kft. (HISZI-MAP) egy prezentáción keresztül mutatta be a cég közel harmincéves fennállása alatt a magyar térképészetben és az üzleti térinformatikai területén bejárt útját, tevékenységét, munkáit és eredményeit. Továbbá ez a prezentáció bemutatja, végig pergeti a frissen megjelent útikalauz lapjait az érdeklődők számára.

 

About the author

Nem lehet hozzászólni